Támogatás

 

 

Támogassa az Új Város Online-t működtető alapítványt egyszeri vagy rendszeres adományával PayPal segítségével vagy átutalással.

 

 

Átutalással

Név: Új Város Alapítvány
Számlaszám: OTP BANK 11705008-20434836-00000000
Közlemény: Támogatás

Külföldről való utalásnál:
IBAN: HU98 1170 5008 2043 4836 0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB

 

 

Az Alapítvány közhasznú szervezet, a nekünk juttatott adományokról igazolást tudunk adni, összegük cégek számára levonható az adóalapból.

 

Az Új Város Online írásaival, elemzéseivel egy testvéribb világ építéséhez járul hozzá: azt keressük, hol győz az összetartás a széthúzás felett, a remény az elkeseredettség felett, a béke a gyűlölet felett. Az Új Város Online ingyenes, de a tartalom előállítása pénzbe kerül. Minden kis adománnyal  támogatja munkánkat és közelebb hozhatja közös álmunk megvalósulását: „Legyenek mindnyájan egy!”

 

Céljainkról bővebben az Új Város Alapítvány fül alatt olvashat.

 

Korábban előfizetője volt az Új Városnak? Most ismert meg minket és örömmel olvasta cikkeinket? Kérjük támogasson minket havonta 1.500 Ft vagy félévente 8.000 Ft vagy  évente 15.000 Ft-tal vagy bármilyen kisebb vagy nagyobb összeggel. A rendszeres támogatásoknak köszönhetően kiszámítható módon tudjuk bevételeinket tervezni, így hosszútávon is garantált a zavartalan működésünk.

Legújabb cikkeink:

 • társadalom

  Amerikaiként szól a Capitolium lerohanásáról a Bruderhof közösség senior lelkipásztora, aki saját bőrén érzi és így érezteti a „nemzeti válságot”. Gondolatai szempontokat, illetve támpontokat adhatnak a szűk-tág környezetünkben ...

  J. Heinrich Arnold

  2021. január 19.

 • társadalom

  A szabadság fontos jellemzője az is, hogy többféle véleményt is megismerhetünk, ez alapján tudunk bármilyen kérdésben megfontoltan dönteni. Az utcai erőszak egyik vagy másik oldalon és a cenzúra lehetnek egy válság tünetei, de a ...

  Péterfi Gábor

  2021. január 18.

Legújabb könyveink: