Ismerjétek meg az Új Város Online követeit!

Ebben a cikkünkben megismerheted követeinket, akik arra vállalkoztak, hogy október 1-ig adományokat gyűjtenek a számunkra. Mindenki saját célokat tűzött ki magának és egyéni módszerekkel próbálja megszólítani az embereket, hogy segítsék azt a jó ügyet, amit ők is támogatnak. Bízunk benne, hogy sikerül nekik, ismerjétek meg őket, látogassatok el a kampányuk oldalára.

ismerjetek-meg-az-uj-varos-online-koveteit

Idén először csatlakoztunk a Jó Ügyekért követes adománygyűjtő kezdeményezés egyik eseményéhez. Az „Új nap – új remények” egy új közösségi adománygyűjtő akció, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta tervezett dátuma 2022. október 1. (szombat), amit Budapesten és több vidéki nagyvárosban tartanak.

A követes adománygyűjtésnek a lényege, hogy a követek, azaz azok a személyek, akik közel érzik magukat az adott szervezethez, alapítványhoz saját tapasztalataikat megosztva mesélik el ismerőseiknek, barátaiknak a különleges kötődésüket.

Bemutatják, hogy mi az a cél, amiért küzdenek, amit szeretnének elérni és mennyi az az adományösszeg, amire szükségük van ahhoz, hogy tovább folytathassák a munkát vagy bővíteni tudják az a jó ügyet, amiért dolgoznak.

.

A tavalyi „Új nap – új remények” székesfehérvári sétája.

.

Szeretnénk, hogy az internetes oldalakon ne csak rémhíreket lehessen olvasni. Szeretnénk, ha azok is szót kaphatnának, akik nem botrányokkal akarják magukra felhívni a figyelmet. Szeretnénk, hogy az Új Város Online továbbra is ingyen eljuthasson mindenkihez a remény üzenetével. Évi hat millió forintra van szükségünk, hogy ahogy eddig, hetente öt új cikket jelentessünk meg. Továbbá szeretnénk több élő helyszíni riportot és interjút készíteni.

 

 

 

 

Ezekhez a célokhoz csatlakozott öt lelkes követ, akik vették a bátorságot, hogy adományokat gyűjtenek számunkra. Mindenkinek más és más kötődése van az Új Város Online-hoz, történeteik mégis mozaikként teszik össze küldetésünket, hogy egy testvéribb világban élhessünk és megvalósuljon az egység lelkisége. Egy megosztással, egy kommenttel te is segíthetsz abban, hogy még több emberhez el tudjanak jutni.

Most pedig ismerjétek meg követeinket!

 

Gőbel Ágoston

Te is szeretsz olvasni? Ajánlok egy remek oldalt! 🙂

„Kérlek, segítsd anyagilag is lehetőségeid szerint az Új Város Online jó ügyét, hogy 2022-2023-ban is folytatódhasson ez a szolgálat! Neked néhány kattintás, az Új Város csapatának a további munka lehetősége! KATT! :)”

Ágoston kampányoldala

 

Horváth Varga Zsuzsanna

Építsünk együtt egy \”emberibb világot\”!

„Szeretném összekötni a szálakat: reményt vinni oda, ahol hiányzik vagy megfogyatkozott a saját konkrét életemmel és az Új Város Online által felkínált lehetőségekkel!.”

Zsuzsa kampányoldala

 

Dr. Dobó Katalin

 A szívből születő írásokért

„Hiszem, hogy a világnak szüksége van a szívből születő írásokra. Hiszem, hogy szükségesek olyan írások, amelyek őszintén történeteket mesélnek el, kérdéseket tesznek fel és válaszokat keresnek a családokat érintő élethelyzetekre, problémákra.”

Kati kampányoldala

 

 

Prokopp Katalin

Kicsi a jó hír, de erős – Tegyünk az Új Város Online fennmaradásáért!

„Miután cikkeimben oly sokat adok és adunk, engedd meg, hogy most az egyszer kéréssel álljak elő. Segíts, kérlek, anyagilag is lehetőségeid szerint az Új Város Online jó ügyének, hogy 2022-2023-ban is folytathassuk a remény szolgálatát! Csak néhány kattintás! Hidd el, minden ezressel közelebb jutunk célunkhoz!”

Kati kampányoldala

 

Berndt Mihály

 Legyen a Te lapod is az Új Város Online!

„Szívből ajánlom figyelmedbe az online lapot! Ám ez a kampány lehetőséget ad arra is, hogy meghívjalak: legyél Te is része ennek, lehetőséged szerint támogasd az Új Város megjelenését. Meggyőződésem, hogy ily módon is reményt, hitet, örömet adhatunk együtt környezetünknek, a világnak.”

Misi kampányoldala

  • megosztas-feliratkozas-tamogatas
  • Olvasóink támogatásának köszönhetően ez a cikkünk is ingyenesen hozzáférhető. Ha tetszenek írásaink, oszd meg őket barátaiddal, iratkozz fel heti hírlevelünkre, legyél te is a támogatónk!

Fotó: Zemlényi János, jougyekert.hu

Legújabb könyveink: