Adományozz az Új Városért!

Az év többi napján mi adunk olvasóinknak, ma mi kérünk. Az Új Város Online idén is csatlakozott az Új Nap – Új Remények adománygyűjtő kampányhoz, hogy előteremtse működési költségeit. Ha sokat adnak neked cikkeink és megteheted, kérünk, segítsd te is munkánkat adományoddal!

adomanyozz-az-uj-varosert

Szept. 5. a jótékonyság világnapja. Nem is lehetne jobb alkalom rá, hogy bemutassuk idei követeinket, akik vállalták, hogy viszik az Új Város jó hírét és közben adományokat gyűjtenek a működésünkre.

Ha rendszeres olvasónk vagy, akkor nem kell bemutatkoznunk, ha csak most kattintottál ide, akkor röviden azt mondhatnánk, hogy az Új Város Online egy ingyenes online magazin, amely a minden hétköznap egy-egy új cikket jelentet meg Életmód, Kultúra, Lelkiség, Társadalom és Velem történt rovatokban. Tartalmainkat a Fokoláre Mozgalom lelkisége hatja át. A katolikus egyházban gyökerező megújulási mozgalom küldetése az egység, az egyetemes testvériség megélése, megvalósítása.

Célunk, hogy írásainkkal a kilátástalanság, az ellenségeskedés, a félelemkeltés helyett utat mutassunk egy szebb, testvéribb világ felé, ahol a párbeszéd, valamint az egymás iránti kölcsönös tisztelet és szeretet jó példája által adunk reményt az embereknek.

A mi reményünk, hogy az adományok segítségével továbbra is a remény közvetítői lehetünk mások felé. Ha ennek te is részese szeretnél lenni, támogasd egyik követünket!

 

 

 

 

És most lássuk, mit mondanak követeink, miért fontos nekik az Új Város és miért buzdítanak arra, hogy adományoddal támogasd!

„Nagy dolgokat tenni nem tudunk, csak kicsiket nagy szeretettel!”

 

 

Szabóné Jánossy Kinga egyetemistaként találkozott a Fokoláre Mozgalommal. Itt tapasztalta meg az élő hitet, hogy milyen az evangélium szavait tettekre váltani és aszerint élni, hogy milyen igaz és mély kapcsolatokban létezni, hogy kell együtt szembemenni az árral, hogyan kell tiszta lappal újrakezdeni…stb.

Azért szereti az Új Várost, mert értékes, sokrétű, az aktuális problémákkal foglalkozó könyvek jelennek itt meg, és fontos témákkal foglalkozó, pozitív gondolkozású hírek, cikkek kerülnek ki az online felületre, amelyek sok korosztályt megszólítva segítenek utat mutatni.

Kinga meseterapeuta is, így személyes ajánlata, hogy az 5000 Ft feletti adományozók meghallgathatnak egy mesét az ő hangján. Mikor meséltek neked utoljára? Most itt a lehetőség!

Itt találod Kinga kampányoldalát, ahol adományozni tudsz.

Egy jó cikkért áldozni is érdemes

 

Kascsák Tamás rendszeres olvasója az Új Város Online-nak. Azt mondja, hogy ha kultúra, életmód és lelkiség témában olvasna valamit, az online platformok között nagy biztonsággal az Új Városban talál nyitott, elgondolkoztató, építő hangvételű írásokat.

A vallásokat összekötő történésekről való híradások fenntartása szerinte kincs, és fontosnak érzi a minőségi, független újságírás létezését, ezért vállalta, hogy a szerkesztőség javára adományokat gyűjt.

Sőt, Tamás egy különleges vállalást is tett: ha összegyűlik a kitűzött célösszeg, hálából végigjárja a Pálos70 zarándoklatot. Segítenél neki?

Itt találod Tamás kampányoldalát, ahol adományozni tudsz.

Ne tűnjön el a normalitás, az örök érték! Az Új Város Online ezt is szolgálja – szeretnék tenni érte. Te is benne vagy? Együtt könnyebb…

 

Szőcs Éva hosszú évek óta az Új Város csapat tagja. A könyvek terjesztési munkáiban dolgozik. Ő is azok közé tartozik, aki sajnálta, amikor megszűnt a nyomtatott lap, mert szerette kézbe venni az örök értékeket közvetítő, nagyon szép kivitelű folyóiratot. Most már örül, hogy online lett az Új Város, mert látja, hogy így szélesebb körben lett kedvelt, és naponta tudnak megjelenni benne aktuális témájú, érdekes írások.

Azért szereti az Új Várost, mert a sok negatívum között, ami manapság árad ránk, itt aktuális, pozitív tartalmakat megjelenítő írásokat olvashat a kultúra, társadalom, Egyház, életmód, művészet terén. Arra kér, hogy támogasd bármilyen kis összeggel az Új Várost, ha ezek az értékek neked is fontosak.

Itt találod Évi kampányoldalát, ahol adományozni tudsz.

Egy újság, ami épít…

 

Bohán Zoltán (Márió) már az Új város első példányát a kezében tarthatta 1989-ben, és máig emlékszik rá, hogy a Máriapoliról hazafelé utazás közben a vonaton olvasta, és akkor elhatározta, hogy ennek az újságnak minden példányának minden cikkét el fogja olvasni ezentúl… Ez persze nem vált valóra, de mivel az Új Város egy nemzetközi lapcsalád tagja, és Márió évekig élt külföldön, ezért sok Új Város cikket olvasott az évek során különböző nyelveken.

Márió azt mondja, hogy az Új Város cikkeiből mindig fontos üzeneteket kapott az élete számára. Szerinte az Új Város egy olyan újság, ami épít, ezért kéri, ha teheted, támogasd adományoddal a szerkesztőség munkáját.

Itt találod Márió kampányoldalát, ahol adományozni tudsz.

 

Az adománygyűjtés az Új Nap – Új Remények kampány keretében valósul meg és 2024. okt. 5-ig tart. A részt vevő szervezetek követei a kampány zárásaként a Gellért-hegyen gyűlnek össze, hogy együtt nézzék meg a napfelkeltét, mint a reményeik újjáéledésének szimbólumát.

 

Segítenél, hogy reményeink növekedhessenek? Egy testvéribb világért dolgozunk, most te is hozzátehetsz egy darabot!

Itt találod az Új Város központi kampányoldalát és lefelé görgetve a négy követét.

 

  • megosztas-feliratkozas-tamogatas
  • Olvasóink támogatásának köszönhetően ez a cikkünk is ingyenesen hozzáférhető. Ha tetszenek írásaink, oszd meg őket barátaiddal, iratkozz fel heti hírlevelünkre, legyél te is a támogatónk!

Legújabb könyveink: