Utazás a Mennyországban

Különleges nyári utazásra hívjuk olvasóinkat: Fabio Ciardi atya segítségével végigjárjuk Chiara Lubich 1949-es nyarának rendkívüli utazását. A Mennyei Atya különleges kegyelméből megmutatta neki Országát. Ebben a rendkívüli, fénnyel teli időszakban született írások, amelyek még kiadatlanok, de Ciardi atya közelről tanulmányozhatta őket, adják ezen írások hátterét. Holnaptól 12 héten át minden hétfőn egy-egy fejezetet közlünk az útikalauzból. Tartsanak velünk!

utazas-a-mennyorszagban

A 49’-es Mennyország című szöveget Chiara Lubich 1949. július 25-én kezdte írni. Ezeken az oldalakon fénnyel teli tapasztalatait osztja meg, melyek néhány nappal korábban kezdődtek, és majdnem két éven át folytatódtak. Ahhoz, hogy megfelelően értelmezzük a ‘49-es Mennyországot, feltétlenül osztoznunk kell a szerző tapasztalatában, vele együtt kell beléptünk abba a Mennyországba, amelyről a könyv tanúságot tesz. Ő maga is így ír erről: „ Összes írásaim nem érnek semmit, ha az lélek, aki olvassa őket, nem szeret, nincs Istenben. Csak akkor van értékük, ha ebben a lélekben Isten az, aki olvassa őket.” Fabio Ciardi könyvecskéje Chiara közel kétéves utazásához kíván egyfajta „térképet” adni, előkészítve ezzel Chiara szövegeinek olvasását.

 

 

 

 

 

A könyv megvásárolható: https://ujvarosonline.hu/konyvek/fabio-ciardi/utazas-a-mennyorszagban

  • megosztas-feliratkozas-tamogatas
  • Olvasóink támogatásának köszönhetően ez a cikkünk is ingyenesen hozzáférhető. Ha tetszenek írásaink, oszd meg őket barátaiddal, iratkozz fel heti hírlevelünkre, legyél te is a támogatónk!

Legújabb könyveink: